Studenterlastbiler

Lad os stå for jeres studenterkørsel

Skønheden her er fra 1986 og er blevet total renoveret i 2019. Med masser af gejler lys og der er ikke blevet sparet på noget. Det vil være enhver truckers drøm at køre denne lastbil.

Lastbilen er godkendt til 32 personer. Der er monteret en stor 15¨ trådløs højtaler med bluetooth, Stripperstang, Køleboks så drikkevarerne kan nydes kolde, Røgmaskine, 220V stik så I kan lade jeres telefoner op. Der er også monteret en stop knappe til chaufføren, hvis huen er faldt af eller andre problemer er opstået, hvor det er nødvendigt at lastbilen stopper.

Skønheden her er en ældre dame fra 1965. Den er købt som en gammel militærbil fra Norge. Så det er begrænset, hvad den har af km på sig.

Lastbilen er godkendt til 34 personer. Der er monteret en stor 15¨ højtaler med bluetooth, Køleboks så drikkevarerne kan nydes kolde, Røgmaskine, 220V stik så i kan lade jeres telefoner op, der er også monteret en stop knappe til chaufføren, hvis huen er faldt af eller andre problemer er opstået, hvor det er nødvendigt at lastbilen stopper. Hvis solen skinner fra en skyfri blå himmel er det muligt at tage det røde presenning af, så man kan nyde den dejlige sol.

Skønheden her er Kenworth med V8 motor fra 1972, da det er en amerikansk lastbil, er det en særklasse, at se den komme kørerne her i Danmark. Og folk vil vende sig efter jer når i kommer kørende, for at se efter den speciale lastbil.

Lastbilen er godkendt 30 personer. Der er monteret en stor 15¨ højtaler med bluetooth, Køleboks så drikkevarerne kan nydes kolde, Røgmaskine, 220V stik så i kan lade jeres telefoner op, der er også monteret en stop knappe til chaufføren, hvis huen er faldt af eller andre problemer er opstået hvor det er nødvendigt at lastbilen stopper. Hvis solen skinner fra en skyfri blå himmel er det muligt at tage det hvide presenning af, så man kan nyde den dejlige sol.

Kontakt os

Telefon: 3122 2470

Mail: bogholderi@mh-auto.com