VI SØGER LASTVOGNSMEKANIKER Vi søger en dygtig og erfaren lastvognsmekaniker til vores lastvognsværksted. Vi søger dig der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Du skal have en god ordenssans, da vi sætter stor pris på, at der bliver ryddet ordentligt op efter endt arbejde. Vil være en stor fordel, hvis du er vant til at snakke med kunder, da vores kunder tit kigger forbi ude på værkstedet. Dine arbejdsopgaver:  – Reparation- Vedligeholdelse.- Klargøring.- Kontrol.- Service.- Dialog med vores kunder. Af dig forventer vi: – Du er faglært lastvognsmekaniker og har erfaring.- Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst.- Du har en god ordenssans.- Du er ansvarsbevidst og pålidelig.- Du er stabil og møder til tiden.- Du er kundevenlig og en god arbejdskollega.  Vi tilbyder:  – Fast arbejde til den rigtige kandidat.- Løn efter kvalifikation.- God pension og sygeforsikring.- God arbejdsforhold i total nyistandsat værksted.- Dygtige og gode kollegaer. ER DET NOGET FOR DIG? Så kom rigtig gerne ind forbi MH Auto, Kornvej 2, 7323 Give, til en snak eller ring til Michael Hansen på tlf. 9320247  For mere info omkring stillingen ring til Michael Hansen på tlf. 93202470

TANKVOGNSCHAUFFØR SØGES Vi har travlt og søger derfor hurtigst muligt endnu en engageret kollega til vores team af tankvognschauffører i Give, til bilen på billedet ovenfor. 

 For mere info ring til Michael Hansen på tlf. 93202470

KLEJN SMEDE – LÆRLING SØGES

Har du lyst til at gennemgå en spændende uddannelse som klejnsmed? Har du flair for håndværk, snild på fingrene og har du en stor interesse i lastbiler ville det også være perfekt?

Så er du måske lige den nye kollega vi søger.

Om jobbet

Som klejnsmed-lærling vil du blive lært op indenfor:

Vi kan tilbyde dig:

Vi forventer, at du:

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller lyder det som en stilling for dig, så er du altid velkommen til at kontakte Michael på tlf: 93202470.

Vi glæder os til at høre fra dig.